Vad är HyperFund?

Den starkast lysande kometen inom blockchain-industrin idag.

HyperFund har konstruerat ett DeFi-ekosystem som erbjuder en helt decentraliserad finansiell infrastruktur för alla användare av digital valuta. HyperFund utvecklar blockchain-projekt av hög kvalitet, leder Fintechs strategiska inriktning och ämnar att ytterligare  bidraga till blockchain-industrin.

HyperTech Group har lanserat HyperFund för att bygga ett ekosystem, DeFi (Decentralicerat Ekonomi). Målet är att tillhandahålla en holistisk decentraliserad finansiell infrastruktur. Ryan Xu, även känd som “The Martian”, är en av grundarna för HyperTech Group och är synnerligen involverad i projektet.

DeFi - Decentraliserad ekonomi

Decentraliserad ekonomi är en öppen källkodsteknik som tar bort mellanhänder för att förbättra det nuvarande finansiella systemet i alla aspekter, med betoning på kärnprinciperna för öppenhet, rättvisa och anslutning. 
Ta gränsöverskridande betalningar som ett exempel, när en person betalar pengar till en person i ett annat land, behöver de vanligtvis hitta ett växlingsföretag för att slutföra betalningsuppgiften, men som då tar ut en avgift. 
Appen DeFi (Decentralized Finance) tillhandahåller hela överföringen genom att skicka digitala pengar direkt från sin plånbok till betalningsmottagarens utan att behöva ett växligsföretag. DeFi har många  ekonomiska tjänster, inklusive betalningar, skicka och ta emot, stabila valutor, kodning och decentraliserade börser, och kan skapa en ny generation av ekonomiska system.

Hyper ecosystem

HyperFund DeFi autonomous organization
Multiple decentralized service platforms and blockchain infrastructure

CLICK ON THE LOGOS  FOR MORE INFORMATION!

Multi-ekologisk digital plånbok som integrerar flera funktioner i en plattform

Säker, snabb och flerfunktionell

Tillhandahåller omfattande digitala finansiella tjänster

Betalningar, hypotekslån, kapitalförvaltning
Blockchain-krypterad bank för framtiden, erbjuder lån och sparande
Ett betalkort som fungerar i mer än 176 länder

Erbjuder säkra och snabba valutatransaktioner

Säker, omfattande, diversifierad, bekväm, låga avgifter, hög provision, realtidsuttag

Tillhandahåll höghastighetsmaskiner med låg elförbrukning, så att “mining” blir lönsamt

Effektivt digitalt "mining" ekosystem för alla
Blockchain-programvara för snabbmeddelanden i kryptovärlden
Säker P2P-nätverk, integritetsskyddat, diversifierad rapporthantering, multifunktionellt ekosystem
Blockchain-programvara för snabbmeddelanden i kryptovärlden
En motiverande funktion, Proof of Evaluation, lagrar data i block och stimulerar läsarna
Smart avtal för att stämma av transaktioner, utan behov av att växla fiat till kryptovalutor
Spårbart gods, utbud av varor och tjänster
Högre kvalitet på direktsänt innehåll, hållbar utveckling för samhället
Starkare nätverk, säker användning

HyperTech Group leaders

Ryan Xu

Grundare av HyperTech Group

Ryan Xu är grundaren av Collinstar Capital i Australien och är en välkänd investerare och entreprenör i Blockchain-industrin. Han är också grundare av Bitcoin Development Foundation och medlem i Asiens DACA Blockchain Ass och medlem i China Bitcoin Roundtable Forum. Tillsammans med Xiaolai Li, Hongcai Guo, Jihan Wu, innehar Ryan den symboliska titeln som en av “Kinas fyra Bitcoin-kungar”.

  • Grundare av Hcash
  • Grundare av Collinstar Capital
  • Affärsängel (Angel Investor) i 12 av de 20 bästa kryptovalutorna
  • Affärsängel i Binance, ZB.com
  • Författare till CCTV rekommenderade blockchain-bästsäljare: “Länk till framtiden”
  • Större aktieägare i fem börsnoterade företag
sam_lee_hyperfund

Sam Lee

Ordförande i HyperTech Group

Sam Lee kröntes en gång till “Kronprinsen av Bitcoin” i Australien. Han har framgångsrikt lett företaget till att slutföra utvecklingen av och investeringen i 80 blockchain-relaterade nystartade företag, med ett totalt investeringsvärde på mer än 300 miljoner US-dollar.

År 2014 grundade Sam Lee Blockchain Center, världens första ideella blockchain-centrum, dedikerat/engagerat i till att främja utbildning och publicering av blockchain-kunskap i global skala. Tillsammans med regeringssamarbete i Australien, Kina, Ryssland, Litauen, Förenta staterna, Förenade Arabemiraten och ​Thailand finns det nu också filialcenter i 13 länder och 16 städer runt om i världen.

Ett samförståndsavtal undertecknas mellan Blockchain Center och Austrade, som är engagerat i globalt samarbete för att utveckla blockkedjor och digital ekonomi-relaterade aktiviteter. De samarbetar på produktions- och industrinivå och etablerar ett strategiskt samarbetspartnerskap med teknikjättar som AWS, Microsoft och IBM.

Sam Lee har också blivit inbjuden att delta i det årliga Davos World Economic Forum, Future Investment Initiative, APAC Blockchain, Consensus och även till andra internationella möten för att hålla huvudtal om blockchain. Han har gjort flera intervjuer med inhemska och utländska media för Bloomberg, CNBC, BBC, CCTV, One TV, The Australian, China Daily och CBN, etc.

Företagen bakom HyperFund

Företagen bakom HyperFund

HYPERTECH GROUP är världens största och mäktigaste blockchain-allians

KLICKA PÅ LOGGORNA FÖR MER INFORMATION!

Dessa tre företag driver HyperCommunity-ekosystemet: världens största Blockchain-community. Finansierad av kryptoindustrigiganter i syfte att sätta medlemmarnas digitala tillgångar i arbete för att generera dagliga belöningar och ge en rad utmärkta passiva inkomstmöjligheter i framtiden, CollinStar, Blockchain Global och HCash ger samhället stöd i världsklass, stort resurser, ett tekniskt team i världsklass, finansiering och tillgång till deras egna marknadsskapande system.

CollinStar

Grundades 2015 och är ett av världens ledande blockchain- och kryptovalutaföretag. Den har stöd från både den australiensiska och den kinesiska regeringen och har kontor i Hong Kong och Australien.

Blockchain Global

Grundades 2014 som ett finansföretag som specialiserat sig på fusioner och förvärv samt investeringar och teknisk utveckling. Sedan starten har det finansierat mer än 80 framgångsrika nystartade företag med en total investering på över 300 miljoner US-dollar. Det har en global närvaro med mer än 500 anställda och 23 kontor runt om i världen. De har börsnoterat 5 företag på Tokyo Stock Exchange, ASX och NASDAQ. Företaget arbetar med några av de största regeringsorganisationerna och multinationella företag inklusive World Economic Forum, FN, Amazon Web Services, FinTech Australia och Microsoft.

HCash

Är en strategisk partner och anses allmänt vara det mest tekniskt avancerade Blockchain- och kryptoprojektet i världen. En decentraliserad och öppen källkodsplattform för kryptovaluta, den är utformad för att underlätta utbyte av information mellan blockkedjor och icke-blockchain-nätverk och är ett mycket säkert nätverk med kvant-resistent signaturteknik. Den är noterad på över de 16 bästa globala börserna inklusive Binance, Okex, Bithumb och ZB och finansieras på regeringsnivå och av ett antal av världens främsta globala Blockchain-forskningsuniversitet.

Organisationsschema